ZOETWATERTHEATER 2021

in 2021

Eindelijk mochten we goed nieuws brengen. Gedurende vier weekends deze zomer speelt Toneelkring Het Spel - Oud-Heverlee eenakters in de Arena van het Zoet Water Park!


We beginnen telkens om 19.30 uur en daar de eenakters een half uur duren, kan je tegen 20 uur een terrasje doen of een vorkje prikken.
De toegangsprijs van 2,5 euro is ter plaatse contant te betalen.
Bij regenweer heeft de gemeente Oud-Heverlee een tent voorzien. We houden het dus droog. 
Dank overigens aan de gemeente voor hun gewaardeerde hulp en medewerking bij het opzetten van het “ZoetWaterTheater”.
De vraag rijst of jij komt? Het zou ons alleszins zeer plezieren! En we denken jou ook.
Daar we maar 50 personen per avond mogen verwelkomen is reserveren verplicht.
Wij hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten en achteraf kunnen we wat napraten in Bar Play.
Tot dan!
Marie Claire Goossens

PROGRAMMA
Vrijdag 9 en zaterdag 10 juli – ‘DE ANDERE HAAR MAN’ met Marie-Claire Goossens en Isabelle Mertens, regie Ludo Heuvelmans.
"Twee vrouwen zijn beste vriendinnen. Maar dan komt er een man tussen. Of twee mannen? De vraag rijst of dat nog goed komt?”

Vrijdag 30 en zaterdag 31 juli – ‘NIETS, MAAR DAN OOK NIETS VERSTA JE VAN VROUWEN’ met Frieda Duchateau en Fabienne Derwael, regie Ludo Heuvelmans
"Men zegt wel eens dat vrouwen van Venus komen. Twee vrouwen proberen aan de man uit te leggen wat dat betekent. De vraag rijst of de man dat gaat snappen …”

Vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus – ‘DE REBELLEN VAN BOLOGNA’ (vrij naar Dario Fo) met Jean Dassy en Vincent Mertens, regie Vincent Mertens
“De machtigen van Bologna denken dat ze op ingenieuze wijze hun hachje gered hebben. Maar dat is buiten de vindingrijkheid van hun onderdanen gerekend. De vraag rijst of shit echt happens?”

Vrijdag 10 en zaterdag 11 september – ‘DE KINDEREN’ met Bea Augustijns en Willy Debecker, regie Frieda Duchateau
“Haar kind trouwt met zijn kind. Samen hebben ze geen kind, maar het had gekund. De vraag rijst hoe zeer dat mogelijk was geweest.”