November 2019 : "VIER VROLIJKE VROUWTJES" (klik hier voor meer + reservaties)

Op 22, 23, 24, 29 en 30 november 2019 brengt Het Spel de komedie 'Vier Vrolijke Vrouwtjes' van Paul Coppens, in een regie van Vincent Mertens in "Zaal Don Bosco", Don Bosclolaan 15  te 3050 Oud-Heverlee.

Iedere week op vrijdag komen vier vriendinnen samen voor een avondje uit. Ze noemen zich de VVV – De Vier Vrolijke Vrouwtjes. Dat is telkens het moment voor Imke om haar zorgen aan de kant te zetten. Zij ontfermt zich over haar broer die na een auto-ongeval een licht verstandelijke beperking heeft opgelopen en zijn geheugen is kwijtgeraakt. Dus die wekelijkse vrolijke bijeenkomsten zijn een welgekome ontspanning voor haar.

Na zo’n uitbundig avondje komen de overige vriendinnen op het idee om eens, puur voor de fun, een date te zoeken voor Imke. De week nadien verschijnt inderdaad de ‘uitverkorene’: Nico. Maar Imke ziet het echt niet zitten met die man. Trouwens, ze is vastbesloten geen enkele relatie te beginnen en daar heeft zij haar (verrassende) reden voor. Ze doet er dan ook alles aan om Nico weg te krijgen. Maar dat lukt haar niet zo best. Hij blijft maar steeds opnieuw opduiken.

Dit is een komedie vol vrolijkheid maar met een gevoelige ondertoon en af en toe een vleugje ontroering. 

De volgende actrices en acteurs brengen dit stuk op de planken (alfabetisch):
Bea Augustijns, Philippe Decoster, Marie Claire Goossens, Hugo Hollé, Hilde Jacobs, Jacqueline Van Noppen

BJORN DEBECKER
Op 12 juli vernamen wij het onthutsende nieuws dat Bjorn Debecker (41), zoon van onze spelvrienden Anita en Willy Debecker uit Haasrode, vermist geraakte tijdens het kajakken op het grootste meer van Ijsland. Na alle mogelijke zoekacties door Ijslandse teams, werd Bjorn tot nog toe helaas niet teruggevonden.

Als gebaar van dank aan de vrijwilligers van het Ijslandse reddingsteam ICESAR, willen wij samen met de familie steun leveren aan deze dappere mensen.
Per verkochte inkom van deze productie zullen wij 1 euro aan dit reddingsteam schenken.

http://www.icesar.com/association

RESERVATIEFORMULIER :

*
Naam *
Voornaam *
E-mail: *
Adres (facultatief)
Telefoonnummer (facultatief)
Selecteer een voorstelling *
"Vier Vrolijke Vrouwtjes" - aantal kaarten aan € 9.00
Leden "Opendoek: - €1,00 op vertoon van hun lidkaart
Aantal kinderen -12 jaar (gratis)
Herhaal de veiligheidscode:
Bij deze reservatie heb ik kennis genomen van de wettelijke privacyverklaring. (rubriek: 'OVER ONS - TONEEL ALGEMEEN) *